Olipahan viikonloppu... Manulla oli vähän pötsi sekaisin, kun äiti ja isä olivat Tallinnassa torstaista lauantaihin. Voi sitä paskan määrää... Ensin tuntui, että se oli pelkkää protestointia, kun teki aina sisälle, vaikka oltiin juuri käyty ulkona. Mummoni tallasi yöllä parisen kertaa läjiin ja päähän koski kun tuvassa hais kauheasti...

 Mutta eilen aloin olla tosissani huolissani, sillä läjät muistuttivat lehmän löysiä kasoja ja kuuden maissa illalla se sitten vielä oksenti pari kertaa... Pitihän siinä tietenkin itkeä tihrustaa, että mikä sillä on, onko se saanu jonkun taudin sieltä mätsäreistä. No, vanhemmat palasi siinä puolen yön maissa ja Manu vinku ja inis ja oli ihan onnessaan. Tänään se ei sitten ole tehnyt mitään, mutta en ruokaa kyllä ole paljoa antanut, kerralla tosi vähän useita kertoja päivässä. Märkäruokaa + viiliä, on ruoka pysynyt sisällä. Kai se sitten oli niin stressaantunut kun äiti ja isä ei ollu kotona. 

20130915_151855-normal.jpgAika nams

Tänään sitten huomasin, miten Manun turkki hilseilee kauheasti. Varmaan sitä stressin jälkiseurausta. Täytyypi ruveta kattomaan, mikä siihen tehoaisi. Voi miun pikkusta raukkaa D:

Ja siis, itelläkin on vähän semmonen huono olo. Maha kans sekasi ja sitten semmonen plörölööpöpipääpöpipöpipää-fiilis. En tiiä kannattaako huomenna mennä kouluun, mutta kun meillä olis 4H-kerhon syksyn suunnittelu koulun jälkeen... alan siis kahden muun kanssa pitämään monitoimikerhoa maanantaisin. Ja olis tosi tärkeetä suunnitella se koko homma yhdessä.

No jaa, ehkä se tästä. Toisaalta en haluais mennä kouluun, mutta taas toisaalta...