Manu on ihan puhki. Nytkin se vaan nukkuu sohvalla, eikä reagoi, vaikka karjun ja meuhkaan tälle shaakutin koneelle, joka latasi vuodatustakin varmaan vartin. Ja kuvat... Joo, ei onnistu, sorge.  Onnistui puolen tunnin vänkäämisen jälkeen. Koneen vaihto rules! Vaikka sai tänkin kanssa tapella. 


Joo, päivä alkoi sillä, että pikapikapissitys ja ooteltiin varmaan puoltoistatuntia, että emäntä saa itteensä niskasta kiinni ja vaihdettuu vaatteet. Oltiin ulkona ja yks jahtas pikkulintuja. Siitä on (suureksi harmiksi) muodostunut Manun lempiharrastus. Aattelinpahan järkevänä ihmisenä, että "kyllä se tuossa kestää", kun yritti saada niitä tirppoja kiinni pihapensaista. No, kun sain kalan uuniin, niin eiköhän vaan huutelemaan koiraa jostain jumalan selän takaa. No ei se oikeestaan ollu kaukana, mutta ketuttaa vaan niin suunnattomasti, kun se ei kehtaa tulla, vaikka se tismalleen tietää, mitä tarkotetaan, eikä se anna ottaa kiinni. Näin me sitte vedettiin rallia pari kertaa, kunnes luovutin ja viskasin rakin sisälle.


Puolen päivän maissa tuli sitte kaveri collieneineen. Manu näytti kauheen pieneltä Kanelin rinnalla, mutta eipä tuo pelänny tai mittään, vaan innoissaan vetivät rallia pihassa. Käytiin vähän mehässä lompsimassa ja koirat sai juosta pellolla sydämensä kyllyydestä. Yhen aikaan sitten tuli toinen kaverini ja vietettiin aikaa ja Kaneli sai tutustua Manteliin. Manteli ei oikein tykänny ja Manu yritti ahtautua Kanelin ja meidän väliin, mutta ihan hyvin se meni. Manu ei vaan enää jaksanu leikkiä ja Kaneli yritti komentaa Manua riehumaan. Mutta Manuhan ei todellakaan liikahda minnekään, jos se niin päättää.  

20131103_130445%5B1%5D-normal.jpg

20131103_125723%5B1%5D-normal.jpg
Kaneli omistajineen lähti kolmen maissa ja Manu sai rauhan :) Rauhaa ei kylläkään kestänyt kauan, kun lähettiin saattamaan tätä toista kaveriani pyörän selässä. Suurimman osan ajasta kylläkin talutin pyörää, kun rengas oli aika tyhjä ja Manua väsytti. Kyllä se sitten veti paluumatkalla, kun yritin mennä hiljempaa. Koiran ehdoilla mentiin.
Nyt se on sitten tommonen kuollu raato tuolla sohvalla. Kiva kun se nyt nukkuu, niin yöllä se sitten taas vaeltelee. Jeih :)

20131103_115049%5B1%5D-normal.jpg

(Ja anteeksi kun nämä kaikki kuvat ovat tälleen vammasesti, mutta pieni niskajumppa ei ole pahitteeksi ;) )