Manu on nyt viime päivinä saanut paljon oleskella koirien kanssa, kun kylässä on ravaillut ties minkä näköistä hurttaa. Sunnuntai-iltana tuli käymään "pentuvahtimme" kolmen koiransa kanssa, joista yksi oli 4kk ikäinen staffin/ranskanbulldogin pentu ja kaksi muuta whippetejä. Manu oli ensin hiukan innoissaan, mutta kun isoin koirista, uros 8v, rymisteli ulos ja rupesi jahtaamaan/näyttämään kaapin paikan Manu kauhistui ja ulisten juoksi pakoon isoa hurttaa. Ensin auton alle, sitten mopon alle ja sieltä kiikun alle. Ja koko ajan huusi kuin syötävä. Eipä mennyt se kovin hyvin :/ Muutenkin Manu oli aika herkkänä, sillä kun ne leikkivät Tahvon (edeltä mainitun pennun) kanssa, pienikin ylimääränen juttu sai sen juoksemaan ulisten pakoon. Ja ulkona se kyhjötti kiikun alla ja väisteli Tahvon leikkimisyrityksiä.

Toisena päivänä kaikki meni jo paljon paremmin, silti Manu oli vähän Drama Kinginä, vinku aina kun joku teki jotain sen mielestä väärää. Asiaa ei kyllä auttanut se, että Tahvo päätti koko yhdeksällä kilollaan pyllähtää Manun pään päälle. Minkäs sille mahtaa. Mutta kun ne innostuivat leikkimään, leikittiin pöydän alla, missä ne kyllä ärähtelikin toisilleen aina välillä.

Torstaina tuli käymään ystävän suomenlapinkoirauros, jonka kanssa synkkas paljon paremmin. Leikit meni hyvin, johtuu paljon varmaan siitä, kun leikit on oppinut emoltaan, joka on myös lapinkoira. Jeri on myös tosi varovainen leikeissään, tajusi oikein hyvin, että Manu on pienempi ja "herkempi". Paljon parempi mieli jäi tästä kokemuksesta.

Tänään sitten olisi tulossa ukin ja mummon koira visiitille, katsotaan miten vanha mamma, nimeltään Manteli, oikein suhtautuu tähän pieneen Mammanpoikaan.

Manu%20033-normal.jpg

Kyllä sitä jo maanantai-iltana uskallettiin olla "Ison Pomon" vieressä :)

Kuvia ei näistä tapahtumista tullut näpsittyä, sillä kamera vietti laturissa aikaansa.